به گزارش فارس، روزنامه انگلیسی "تلگراف" با هدف توجیه دروغ بزرگ و ناشیانه شبکه تلویزیونی "بیبیسی" (BBC) نوشت که این شبکه تلویزیونی به طور تصادفی تصویر کشتار آمریکا در سال 2003 میلادی در عراق را استفاده کرده و آن را برای به تصویر کشیدن قتل عام کودکان سوری استفاده کرده است.
"بی بی سی" دیروز در خبری با عنوان "محکومیت قتل عام سوریه در شهر الحوله همزمان با افزایش خشم" از عکسی استفاده کرد که «مارکو دی لائورو» عکاس ایتالیایی در سال 2003 میلادی و از قتل عام و کشتار مردم عراق گرفته بود.
در زیرنویس این عکس در پایگاه خبری بیبیسی آمده است که این تصویر توسط یکی از «فعالان» گرفته شده است و به طور مستقل تائید نمیشود اما باورها بر این است که این عکس اجساد کودکانی را نشان میدهد که در شهر الحوله در انتظار دفن به سر میبرند.
هنوز روشن نیست که بیبیسی با ادعای چندین سال سابقه کار حرفهای چگونه به خود اجازه میدهد به دروغ عکسی را از 9 سال پیش که حاصل جنایت آمریکا در عراق است، به دولت سوریه نسبت بدهد و منبع آن را یک «فعال» اعلام کند.
«فعال» تنها منبعی است که رسانههای غربی در بیش از یک سال گذشته فضاسازی و اخبار بزرگنمایی شده و گاه دروغ خود از سوریه را به نقل از آن اعلام میکنند. منبعی که نه هویت دارد نه میتوان صحت آن را پیگیری و مشخص کرد. بنابراین میتوان هر چیزی را حتی عکس جنایت آمریکا در 9 سال پیش در عراق را اقدام ارتش سوریه علیه مردم خود جا زد.
"مارکو دی لائورو" عکاس ایتالیایی عکسی که شبکه "بی بی سی" برای به تصویر کشیدن جنایات سوریه به دروغ استفاده کرده است، گفت که از ناکامی "بی بی سی" در نظارت بر منابع خبری خود شگفت زده شده است؛ این عکاس ایتالیایی گفت: ساعت 3 صبح به منزل رفتم و صفحه "بی بی سی" را باز کردم؛ در صفحه اول بی بی سی خبری درباره رویدادهای سوریه آمده بود و من تقریبا داشتم از روی صندلی خود می افتادم.
این عکاس در ادامه گفت: یکی از عکس های من از عراق توسط وب سایت "بی بی سی" برای به تصویر کشیدن اجساد قتل عام روز گذشته در سوریه استفاده شده بود و اعلام شده بود که این عکس توسط یکی از «فعالان سوری» ارسال شده است؛ این در حالیست که این عکس را من گرفته ام و در وب سایت خود من نیز این عکس وجود دارد.
در ادامه اظهارات این عکاس ایتالیایی آمده است: آنچه که من حقیقتا از آن شگفت زده هستم این است که چگونه یک سازمان خبری مانند "بی بی سی" منابع خبری خود را کنترل نمی کند و هر عکسی را که توسط هر کسی چه فعال، چه روزنامه نگار و هر کس دیگری که ارسال می شود، پست می کند.
"مارکو دی لائورو" در ادامه با اشاره به اینکه علاقه ای به معذرت خواهی "بی بی سی" به دلیل استفاده بدون رضایت او از این عکس ندارد، گفت: آنچه شگفت انگیز است این است که یک سازمان خبری از عکسی برای اثبات قتل عامی استفاده می کند که این روز گذشته در سوریه اتفاق افتاده است و این در حالیست که این عکس در سال 2003 میلادی و در جریان یک قتل عام کاملا متفاوت در عراق گرفته شده است.
پس از جنایت تروریستهای سوریه در کشتار تعدادی کودک، تصاویری از شبکههایی مانند الجزیره و بیبیسی انگلیسی منتشر و اعلام شد که کودکان کشته شده در این عکس نتیجه حملات ارتش سوریه است اما عکاس ایتالیایی این عکس اعلام کرد که عکس این کشتار متعلق به 9 سال پیش در عراق است.